Günümüzde Sadece Çalışanlarıyla Değil Üyeleri, İç Ve Dış Paydaşları Ve Diğer Kurum Ve Kuruluşlarla İş Ortaklığı Bulunan Suluova Tso’nın Kullandığı Mevcut Ve Geliştirilebilir Arşiv Ve Web Gibi Bilgi Sistemlerinde Kurumun Bilgi Gizliliği, Bütünlüğü Ve Ulaşılabilirliğine İlişkin Güven Ortamının Yaratılması, Stratejik Bir Önem Taşımaktadır. Bilgi Güvenliği Sağlamak İçin Teknolojik Çözümlerle Birlikte Bilgi İşlem Teknolojilerinin Kullanılarak, Oluşabilecek Risklere Karşı Önlem Alan Ve Sürdürülebilir Bir Sistem Stso’nun Bilgi İşlem Politikasını Oluşturmaktadır.