Suluova Tso 5174 Sayılı Kanunumuz Ve Mevzuat Çerçevesinde İlçemizin Kalkınmasında, Gelişmesinde Ve Ülkemizin Ticaret Ve Sanayileşme Alanında Katkıda Bulunup, Üyelerimizin Beklenti Ve İhtiyaçlarını En Kısa Zamanda Karşılayıp Memnuniyetini Sağlamayı, Sürekli Etkinliği Ve Sürekli İyileşmeyi Hedefler.

Misyonumuz

Kalite Hedeflerimizi Gerçekleştirerek Sürekli İyileşen Öğrenen Ve Gelişen Bir Organizasyon Yapısına Sahip Olmak, Ulaştığımız Kalite Seviyesini Sürdürülebilir Kılmak, İlçemizin Sosyal, Kültürel Ekonomik Yaşam Seviyesini Daha Yüksel Standartlara Taşımak Ve İlimiz Tanıtımına Katkı Sağlamak, Yatırım Ve İstihdamı Artırmak İçin Gerekli Ortamın Oluşmasını Sağlamak, Kurumsal Saygınlığımızı Artırarak Şehrimizin Sosyal Kültürel Ve Ekonomik Alanlarda Lokomotifi Olmak, Üyelerimizin İşlemlerine Ve Beklentilerine Yasal Mevzuatlar Çerçevesinde En Hızlı Ve En Etkin Şekilde Cevap Vermek, Odamız Personelini En Etkin Ve Optimum Düzeyde Konumlandırmak Ve Sürekli Gelişmelerine Katkıda Bulunmak Özel Sektöre Öncü Olarak Bilinçlendirmek, Yatırımlarına Destek Olmak, Eğitimlerine Katkıda Bulunmak, Ticaretin Gelişmesinde Ve Genişlemesinde Etkin Rol Oynamak.