Odamız Meclis ; Meclis Başkanı Kena AYAZ ,Yönetim Kurulu Bşk Turgut AKSU ,Meclis üyeleri  Abdurrahman  SEZGİN , Şenol KINDAÇ,Murat GÜLER,Erhan YEKELER,Abdülhamit VANLI ve odamız Genel Sekreteri Yalçın ÇAKMAK  İlçemize yeni atanan Kaymakam Dr Vural Karagül’e  "hoş geldin" ziyaretinde bulundu.

Odamız  Meclisi Üyeleri  ilçe Kaymakamımız Karagül’ü  makamında ziyaret ederek, görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, oda başkanımız  tarafından Kaymakam KARAGÜL’e   Odamızın yaptığı ve   yapacağımız çalışmalar  hakkında bilgi verdi. Kaymakam Karagül  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek oda başkanımıza ziyaretinde ötürü  teşekkür etti.