İlçemiz Kaymakamı sayın Dr.Vural KARAGÜL dün Odamızı Ziyaret ettiler. Ziyarette Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Turgut AKSU Hazır bulundu.

Ziyaret Odamız Meclisi Üyelerinin kendilerine yaptığı ziyarete iadeyi ziyaret olduğunu belirttiler. Ziyarette  Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu  Ülkemizde başlatmış olduğu istihdam seferberliğiyle ilgili ne yapılması gerektiği konularında Yönetim kurulu başkanımız Turgut Aksuyla beraber görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret dilek ve temennilerle sona erdi.