6 Haziran 2017 tarihinde, TOBB bünyesinde, Amasya ili  Odalarının  akademik danışmanlığına getirilen Amasya Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. YUSUF KEMAL ÖZTÜRK ve Merzifon Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. ARİF GÖK Odamızı ziyaret etiler.

Ziyarette Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aksu hazır bulundu.Ziyaretin Yeni atanan  Amasya il ve ilçelerinin Ticaret odaları TOBB Akademik danışmanı  Amasya Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. YUSUF KEMAL ÖZTÜRK yeni görevinde dolayı  tebrik eden Yönetim kurulu başkanımız bundan sonra odamız için yapılabilecek çalışmalar konusunda hocamızla görüş alışverişinde bulundular.ziyaret dilek ve temenilerle sona erdi.